31.03.2022.

Pozivamo Vas da nas posjetite na međunarodnom Bjelovarskom sajmu u Gudovcu, koji će se ove godine održati od 01. do 03. travnja, gdje već tradiocionalno izlažemo na našem stalnom izlagačkom mjestu.

Pozivamo Vas da nas posjetite na međunarodnom Bjelovarskom sajmu u Gudovcu, koji će se ove godine održati od 01. do 03. travnja, gdje već tradiocionalno izlažemo na našem stalnom izlagačkom mjestu.

Za sve one koji imaju u planu nabavu ili obnovu traktora, prikolica, traktorskih priključaka, poljoprivredne mehanizacije, kosilica i malčera - posjet našem izlagačkom mjestu u Gudovcu je sjajna prilika jer Vas tamo očekuje:

  • do 25 % popusta na odabrane Hittner proizvode
  • razne mogućnosti financiranja uz otplatu do 60 rata
  • stručni savjeti kod nabave i konfiguracije mehanizacijskog parka

Hittnerovo sajamsko sniženje nastavlja se i i nakon sajma te traje od 01. do 30. travnja, pa Vas pozivamo da nas posjetite i u krugu tvornice u Bjelovaru, na adresi Pakračka ulica 10, gdje možete razgledati i testirati sve Hittner proizvode.

U veliko sajamskom sniženje uključeni su najtraženiji Hittner proizvodi:

  • šumski traktor – Skidder od 140 KS
  • poljoprivredno-komunalni zglobni traktor ECOTRAC 40 koji pokreće kvalitetan Lombardini motor od 40 KS, a koji je razvijen prema modelu nekad vrlo poznatog traktora Tomo Vinković.
  • traktorski priključci: prikolice nosivosti 1.5 t, 2.5 t, 4.5 t, freze, plugovi, rotacioni malčeri i kosilice, malčeri sa batovima
  • lovci mraza (strojeve za zaštitu vaših nasada od mraza)
  • profesionalne samohodne kosilice robusne šasije i radnog zahvata 70 cm s dizelskim ili benzinskim motorima snage od 5 do 9.5 KS

Provedenim istraživanjem i dobivenim rezultatima, profesori Šumarskog fakulteta dokazali su da je hrvatski traktor poduzeća Hittner konkurentniji od traktora inozemnih proizvođača, prilikom izračunavanja isplativosti kod nabave stroja, u ovom slučaju izračunavanja efikasnosti rada traktora na terenu i pod opterećenjem. Također, domaći traktori su isplativiji jer Hittner proizvodi rezervne dijelove i pruža brzi servis te ima razgranatu mrežu certificiranih servisera diljem Hrvatske.

Na ovogodišnjem Bjelovarskom sajmu Hittner predstavljamo i naš novi vizualni idenitet kao dio pokrenutog razvojnog investicijskog ciklusa. Novi logotip naglašava temeljne vrijednosti branda Hittner: snagu, robusnost i jednostavnost te povezuje povijest i budućnost tvtke. U novom vizualnom identitetu sačuvan je "zupčanik" kao osnovni razlikovni element brenda, ali u suvremenijem i novom digitalnom vremenu prikladnijem obliku. Kao temeljne boje novog vizualnog identiteta izabrane su žuta i crna boja kao najvidljivija kombinacija u spektru boja. Žuta boja simbolizira inovacije, optimizam i usmjerenost na budućnost, dok crna boja u ovom identitetu naglašava postojanost i snagu.

Galerija slika:
povratak na "Vijesti"