Traktori Hittner

Dobrodošli na službene stranice tvrtke Hittner d.o.o. Specijalizirani smo za proizvodnju traktora - šumskih traktora, skiddera, malih poljoprivrednih traktora, velikih traktora, priključaka za traktore i svih vrsta rezervnih dijelova za traktore.

1987. Stjepan Hittner osnovao je zanatsku radionicu “Metalservis” u Bjelovaru, za industriju i usluge servisiranja i održavanja strojeva i postrojenja svih vrsta. Od tada smo prošli put rasta, od male zanatske radionice do uspješne privatne tvrtke s više od 80 zaposlenih radnika.

1990. Radionica prerasta u društvo s ograničenom odgovornošću koje nastavlja s uslugama za industriju i započinje proizvodnja poljoprivredne mehanizacije.

Na kraju 2000 godine. tvrtka proizvodi prvi prototip šumskih skidder traktora EcoTrac 33V, što se pokazalo izuzetno korisnim za potrebe poduzeća Hrvatske šume. Od siječnja 2001 počinje proizvodnja skiddera. Uz neprekidan razvoj i poboljšanja na malom skidderu, on prerasta u EcoTrac 55V.

Traktori Hittner, Šumski traktori, Mali traktori, Veliki traktori2001. Lipanj: Zbog brzog rasta proizvodnje, METALSERVIS d.o.o. kupuje proizvodne dvorane tvornice automobilskih dijelova u stečaju - TAD, te nastavlja s poslovnim aktivnostima na novoj lokaciji, pod imenom METALSERVIS - TAD d.o.o. i proširuje se proizvodni program u proizvodnju rezervnih dijelova za automobilsku industriju. U isto vrijeme tvrtka počinje razvijati velike šumske trakore skidder EcoTrac 72V, koji su postali EcoTrac 120V daljnjim razvojem.

Kvaliteta naše proizvodne organizacije i poslovnog prioriteta usmjerenog kupcima se temelji na ISO 9001 2000 certifikatu. Kvaliteta je prepoznata od naših najvažnijih partnera, Hrvatskih šuma, već 1999. U suradnji s Hrvatskim šumama i fakultetom šumarstva Zagreb, Hrvatska, šumski skidder EcoTrac je projektiran i proizveden, tvrtka se probila na europsko tržište. Do sada, proizvedeno je više od 250 manjih i više od 195 velikih EcoTrac traktora.

2004. tvrtka mijenja ime u “HITTNER” d.o.o. , U godini 2005., Na 11. Međunarodnom sajmu stoke i gospodarstva u Gudovcu kod Bjelovara, tvrtka predstavlja prototip malih traktora EcoTrac 21, 30 i 32, izgrađenih po obrascu malog poljoprivrednog traktora Tomo Vinković. Implementacijom novih tehnologija i tehničkih unapređenja, EcoTrac 21, 30 i 32 su dostojni nasljednici globalno poznatog malog traktora, i nepobitan dokaz velike suradnje tradicije i modernih tehnologija.

Tijekom 2007. i 2008. poboljšali smo naš strojni park sa 4 nova sofisticirana OKUMA stroja - zadnje generacije u tehnologiji alata. Zajedno sa ostatkom našeg strojnog parka specijaliziranog za precizan strojni rad, ponosni smo vlasnici najmodernije opremljenog strojnog parka u Hrvatskoj.

U skladu sa zahtjevanom razinom kvalitete našeg poduzeća, na naše traktore ugrađujemo DEUTZ i LOMBARDINI motore, te SAUER DANFOSS i LINDE hidraulične pumpe, što je najbolji dokaz naše ozbiljne usmjerenosti prema vrhunskoj kvaliteti.

Traktori Hittner - Certifikati

Nekoliko godina zaredom, uvršteni smo među najbolje poduzetničke tvrtke u Hrvatskoj, te smo kao dodatan bonus našim naporima u postizanju pozicije tržišnog lidera i uzora po kvaliteti proizvoda, nagrađeni nagradom “Zlatna kuna 2008.” za iznimnu kvalitetu poslovanja, te nagradom “Hrvatska gazela”  za brze reakcije i adaptaciju tržišnim uvjetima, naprednu poslovnu filozofiju, uporabu i primjenu novih znanja, tehnologija i rast baziran na inovacijama.

Kontinuirana briga o našim kupcima, uspješan razvoj i primjena novih tehnologija u poslovanju, rezultirali su dobivanjem međunarodnih certifikata kvalitete ISO 9001 i 14001.

Možemo više od ostalih - HITTNER d.o.o.