24.11.2016.

Tvrtka Hittner d.o.o. na međunarodnom sajmu poljoprivredne mehanizacije "EIMA" u Bologni Italija od 9. do 13. studenog 2016.

Na izložbenom prostoru od 150 m², tvrtka Hittner zajedno je sa ostalim članicama klastera poljomehanizacije (Labinprogres-TPS, POD-Dežanovac, Hidraulika i Megametal) predstavila svoje proizvode tiskanim promidžbenim materijalima, filmom i izložbom svojih proizvoda. 

Sajam EIMA je bienalni sajam i održava se svake druge godine i godišnje se izmjenjuje s najvećim sajmom poljoprivredne mehanizacije Agritechnica u Hannoveru. EIMA je po veličini drugi sajam poljoprivredne mehanizacije u Europi, a statistički podaci govore da je na prethodno održanom sajmu EIMA sudjelovalo 1809 izlagača iz 45 zemalja, a sajam je obišlo više od 235.614 posjetitelja iz 130 zemalja, a ove godine taj broj je zasigurno premašen i sajam iz godine u godinu raste.

Pored mnogobrojnih posjetitelja i poslovnih partnera izložbeni prostor Klastera poljomehanizacije posjetila je i generalna konzulica RH u Milanu gospođa Iva Pavić i konzulica prvog reda RH u Milanu gospođa Emina El Majzoub.
Još jednom se je potvrdilo pravilo i činjenica da je EIMA vrlo važan sajam poljoprivredne mehanizacije u EU.

povratak na "Vijesti"