Hittner traktori
Hittner traktori

Razmišljate o smanjivanju troškova proizvodnje?
Da, možemo to učiniti za Vas!

Zahvaljujući našem strojnom parku koji je opremljen najnovijom generacijom strojeva i alata visoke tehnologije, možemo proizvoditi sve vrste zupčanika, guma-metal proizvoda (poput elastičnih podmetača), okvira motora, ispuha, blatobrana, okvira za kabinu, osovina, mjenjača, spona, zglobova itd…

Također nudimo kompletnu montažu i ugradnju svih vrsta vozila, jer je naša tvornica opremljena sa objektima za montažu velikih proizvoda.

REFERENCE

Same Deutz Fahr Žetelice d.o.o. – proizvodimo OEM dijelove (zupčanike, lančanike, osovine itd..) za prvu ugradnju na kombajne.

PODRAVKA d.d. – proizvodimo rezervne dijelove za strojeve.

Čazmatrans – Nova d.o.o. – proizvodimo spone, krajnike, zglobove i ostale rezervne dijelove za autobuse.

Hrvatske šume d.o.o. – proizvodimo OEM dijelove (zupčanike, mjenjače, spone, lančanike, osovine i ostale razne strojne elemente) za prvu ugradnju na šumske skiddere, te rezervne dijelove za ostale šumske traktore i strojeve.

TVM Slovenija – proizvodimo OEM dijelove (upravljačke spone, vodeće spone, krajnike spona itd…) za prvu ugradnju na autobuse koji se izvoze u Iran, te spone za NEOPLAN autobuse koji se proizvode za Njemačko tržište.

ESCO je tvrtka koja pokriva 30% Europskog tržišta sa proizvodnjom dvokrakih opruga i opruga za automobilsku industriju. Za njih obavljamo poslove strojne obrade, proizvodnju rezervnih dijelova za alatne strojeve prema nacrtima i shemama, proizvodnju osovina, lančanika, zupčanika i dijelove strojeva.

VIBROBETON – izvršavamo kompletnu reparaciju pužnih reduktora, od demontaže, izrade novih dijelova i montaže.

KLASTER POLJOMEHANIZACIJE

 
VIDEO
NAŠE REFERENCE i ekskluzivni partneri


Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Saznaj više.